Fietsverkoop THV op zaterdag 16 december

donderdag 07 december 2017 08:32

Toezicht & Handhaving Vechtdal (THV) houdt op zaterdag 16 december van 10.30 tot 14.30 uur een fietsverkoop bij de Oude Gemeentewerf in Dedemsvaart, ingang Langewijk 116 (ter hoogte van kinderboerderij Dekibo).

Van 10.30 tot 12.00 uur is de verkoop uitsluitend voor inwoners van de gemeente Hardenberg, die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets. Op vertoon van deze aangifte én een geldig legitimatiebewijs kunnen zij maximaal één fiets kopen.

Tussen 13.00 en 14.30 uur is er voor de overige inwoners van de gemeente Hardenberg de mogelijkheid om van de fietsen die 's ochtends niet verkocht zijn, een exemplaar te kopen.

Prijscategorieën
Het gaat om fietsen die tussen maart en augustus 2017 zijn aangetroffen in de gemeente Hardenberg. Zij staan dus langer dan drie maanden bij de gemeentewerf opgeslagen en de rechtmatige eigenaar van deze fietsen is niet gevonden.

De fietsen zijn onderverdeeld in prijscategorieën van € 5 tot € 50. Als er fietsen van betere kwaliteit beschikbaar zijn, kan de prijs hoger liggen. De fietsen kunnen alleen contant worden betaald (pinnen is niet mogelijk).

Meer informatie
Voor meer informatie over de fietsverkoop kunt u contact opnemen met de heer J. Huizing van Toezicht & Handhaving Vechtdal. Dit kan via het telefoonnummer 088 965 4308.

Kijk op Hardenberg

Nieuwsberichten en aankondigingen van de gemeente worden wekelijks gepubliceerd in de Dedemsvaartse Courant in de rubriek 'Kijk op Hardenberg'. Deze edities zijn ook digitaal beschikbaar.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in de Dedemsvaartse Courant. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.