Contact met de gemeente

Let op: het kan zijn dat e-mail van de gemeente in uw spambox terecht komt. Houd daarom bij contact met de gemeente ook uw spambox in de gaten, of voeg @ommen-hardenberg.nl toe aan uw veilige lijst.

Afspraak maken

Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg maakt u eerst online een afspraak. U hoeft zo niet te wachten en krijgt sneller een antwoord.

Meer informatie

E-mail naar de gemeente

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Stuur uw vraag online op via het digitale contactformulier van deze website.

Meer informatie

Bellen met de gemeente

Als u belt met het nummer 14 0523, dan krijgt u één van onze medewerkers van de Publieksdienst aan de lijn. Zij helpen u graag. Wij kunnen u ook terugbellen.

Meer informatie

Bezoek de gemeente

In het gemeentehuis van Hardenberg vindt u alle loketten op één centrale plaats. Voor uw bezoek dient u eerst een afspraak te maken.

Meer informatie

Bericht via Whatsapp

U kunt de gemeente Hardenberg bereiken via WhatsApp. Stuur uw bericht naar 06 154 869 21. De vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Meer informatie

Bezwaar of klacht

Als u het niet eens bent met een besluit van of behandeling door de gemeente, kunt u een bezwaarschrift of klacht indienen.

Meer informatie