Doe mee aan het webinar Energieneutraal Verbouwen

5 augustus 2022

Veel mensen willen hun huis verduurzamen en isoleren. Maar waar moet u beginnen? Vaak kunt u in uw eigen woning al veel energie besparen, en opwekken. Wij organiseren samen met andere gemeenten in West-Overijssel een webinar. In deze online bijeenkomst leert u meer over energieneutraal verbouwen. Het webinar is op 15 september. U meldt zich aan via onderstaand formulier.

Energieneutraalcoach Jan Nieuwveld vertelt in een uur tijd de mogelijkheden. “Ik geef tips, maar vooral ook denkrichtingen. Een aanzet om gedachten te ordenen en eerste stappen te zetten.” U hoeft niet in een keer naar energieneutraal is een via de chat mogelijk om vragen te stellen. Deelnemers krijgen na afloop een uitnodiging voor tweede webinar. Tijdens dit webinar leert u nog meer over energieneutraal verbouwen. 

 

U meldt zich hier aan. Daarna ontvangt u een e-mail met de link naar het webinar.

 

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Bekijk hier de Kieswijzer Energieneutraal Verbouwen. En lees over de ervaringen van anderen die hun woning energieneutraal hebben gemaakt.