Download de nieuwe ROVA-app

29 maart 2024

Sinds maart 2024 is de nieuwe ROVA-app beschikbaar in de App- en Play-store. Met deze app heeft u altijd snel toegang tot actuele informatie rondom de inzamelmomenten, nieuwsberichten en andere handige informatie over afval en grondstoffen, zoals tips en de afvalscheidingswijzer.

Het is belangrijk om de nieuwe ROVA-app te downloaden. Vanaf april 2024 vervalt de oude app en kunt u deze niet meer gebruiken. Vanaf dat moment is de meest recente informatie alleen te vinden in de nieuwe app.

 

Hoe download ik de nieuwe ROVA-app?

 

U downloadt de nieuwe app in de Google Play of App store. De nieuwste versie van deze app herkent u aan het icoon van het ROVA-roodborstje. U vindt de downloadknoppen ook op www.rova.nl/rova-app.

 

Waarom een nieuwe ROVA-app?

 

De nieuwe app is veiliger en technisch beter. Het biedt natuurlijk de bekende opties: bestaande functionaliteiten voor inzamelmomenten, het zelf regelen van afspraken en nieuwsberichten. De vormgeving voor deze opties is verbeterd voor een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk resultaat. Daarnaast vindt u meer informatie op maat. En kunt u nu meldingen instellen.

 

Meer weten?

 

In de nieuwe ROVA-app staat een welkomstbericht. Daarin legt ROVA u uit waar u welke informatie kunt vinden. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum via (038) 427 37 77.