Echte Terugwinnaars maken kans op mooie prijzen!

30 mei 2022

Scheidt u uw afval goed? Dan maakt u kans op een tegoedbon ter waarde van € 100. U gebruikt deze waardebon dan in de webwinkel 'Verdraaid Goed Product'. Doe mee met de winactie van ROVA! U plakt een speciale sticker op lege en gescheiden plastic, metalen verpakkingen en drinkpakken (pmd). Uiteindelijk worden er 10 winnaars gekozen.

Doet u mee?

U kunt het stickervel aanvragen via de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas. Ieder stickervel bevat 6 stickers. U plakt één sticker op één lege pmd-verpakking. En u gooit daarna de verpakking met sticker bij pmd. De actie is tijdens de pmd-inzameling tussen 23 mei en 17 juni.

 

Win een waardebon ter waarde van € 100

Is uw verpakking één van de 10 verpakkingen die gekozen wordt? Dan wint u een waardebon van € 100. U kunt de waardebon gebruiken bij webshop 'Verdraaid Goed Product'.

 

Deel uw pmd

U vergroot uw winkans door een leuke foto te maken met uw pmd-verpakking met sticker. U deelt dan de foto op social media, met de hashtag #RecyclenmetKlaas.

 

Recyclen met Klaas

In de openbare actie 'recyclen met Klaas', zoekt Klaas uit wat er met zijn afval gebeurt. Hij begint met pmd. Klaas volgt zijn afval vanaf het moment dat het thuis in de keuken ontstaat. Totdat er weer een nieuw product van wordt gemaakt. Op de website www.terugwinnaars.nl/recyclenmetklaas kun je zijn ontdekkingsreis volgen. Met deze winactie laat ROVA zien dat het afval dat thuis wordt gescheiden, ook gescheiden blijft.