Raadsinformatiebijeenkomst over vitale vakantieparken

26 september 2024

Op dinsdag 1 oktober van 19.00 - 19.45 uur is er een raadsinformatiebijeenkomst over vitale en veilige vakantieparken. U bent van harte welkom om deze bij te wonen in het gemeentehuis.

In 2023 is onderzoek gedaan naar de leefbaarheid, veiligheid en ondermijning op vakantieparken in de Vechtdalgemeenten. Uit dit onderzoek blijkt dat de meeste vakantieparken in de gemeente Hardenberg vitaal en veilig zijn. Maar een aantal parken heeft extra aandacht nodig. Dit zijn parken die niet meer goed geschikt zijn als vakantiepark. De woningen zijn bijvoorbeeld verouderd of verwaarloosd. En ook komt daar vaste bewoning voor. 

Voor deze parken is een aanpak gemaakt. Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met deze aanpak. De projectleider vertelt tijdens de raadsinformatiebijeenkomst wat de aanpak precies inhoudt. En wat er de komende periode gaat gebeuren.

 

Wat is een raadsinformatiebijeenkomst

Tijdens een raadsinformatiebijeenkomst krijgen raadsleden informatie over een onderwerp van burgemeester, wethouders of ambtenaren. Raadsleden kunnen zo in een vroeg stadium een mening vormen over het onderwerp. 

U bent welkom bij de raadsinformatiebijeenkomst

U kunt meeluisteren maar niet deelnemen aan het gesprek. Natuurlijk kunt u voor of na de bijeenkomst raadsleden aanspreken. De informatiebijeenkomsten zijn in het gemeentehuis. We zenden ze niet online uit.