Testen en vaccineren in Hardenberg vanaf 7 juni op één locatie

30 mei 2022

Er worden steeds meer evenementen georganiseerd. Daarom is het voor de Evenementenhal Hardenberg tijd om terug te gaan naar waar deze voor bedoeld is: evenementen organiseren. Op vrijdag 27 mei werd daarom de laatste coronaprik gezet. Inwoners van Hardenberg hoeven ook de komende tijd niet ver te reizen voor een vaccinatie. Vanaf 7 juni gebruikt de GGD de locatie aan de Kollergang 5 als test- én vaccinatielocatie.

Voor de meeste mensen geldt: ‘heb je coronaklachten? Doe een zelftest’. Maar mensen met een zwakke gezondheid kunnen nog steeds een afspraak maken bij de GGD om zich te laten testen. Aan de testlocatie Kollergang 5 in Hardenberg wordt nu een vaccinatielocatie toegevoegd. In de ochtend wordt getest en in de middag en avond wordt gevaccineerd. Tussendoor wordt geventileerd en grondig schoongemaakt. En ook de medewerkers worden gewisseld. Mensen die voor een coronaprik komen, hoeven dus niet bang te zijn voor een besmetting.

 

Ook komende maand wordt er weer in alle gemeentes in IJsselland gevaccineerd tegen corona. Dat kan in de meeste gevallen zowel met als zonder afspraak. Op ggdijsselland.nl/vaccinatielocaties vind je alle locaties en openingsdagen- en tijden.