Wandel mee met de burgemeester door de wijken Baalder en Baalderveld

27 september 2023

Burgemeester Maarten Offinga is al bijna door alle 29 kernen in de gemeente Hardenberg gewandeld. De Route 29 is nu bijna in Hardenberg. Op donderdagmiddag 19 oktober wandelt de burgemeester door de Hardenbergse wijken Baalder en Baalderveld. Wandelt u een stukje mee?

Meld u dan aan via www.hardenberg.nl/route29. Of mail naar route29@hardenberg.nl.

 

Wat is de Route 29 eigenlijk?

 

Sinds begin vorig jaar wandelt de burgemeester de Route 29. Zo maakt de burgemeester nog meer kennis met de gemeente en de inwoners. De Route 29 is elke maand in een andere kern of wijk van de gemeente. Inwoners kunnen een stukje meewandelen. En laten zien of vertellen wat hun kern bijzonder maakt.

 

Aanmelden voor de wandeling door Baalder en Baalderveld

 

Wilt u op donderdagmiddag 19 oktober een stukje meewandelen door Baalder of Baalderveld? Is er een plek die u wilt laten zien? Of wilt u vertellen over wat in de wijk gebeurt? Meld u dan aan! Ook tips of ideeën voor deze wandeling zijn welkom. Aanmelden kan tot en met 9 oktober. Na alle aanmeldingen bepaalt de burgemeester de route.

 

Aanmelden kan via www.hardenberg.nl/route29. Hier staan ook de videoverslagen van de eerdere wandelingen. Mailen kan naar route29@hardenberg.nl.