• Home
  • Bekendmakingen
  • Bekendmaking (Wijziging) Financieel besluit Wmo en jeugd Hardenberg 1 januari 2024

Bekendmaking (Wijziging) Financieel besluit Wmo en jeugd Hardenberg 1 januari 2024

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
andere voorlichtingsinformatie
Publicatiedatum:
20-03-2024



Bekendmaking (Wijziging) Financieel besluit Wmo en jeugd Hardenberg 1 januari 2024

 

Het college van de gemeente Hardenberg heeft in zijn vergadering van 27 februari 2024 een wijziging van het financieel besluit Wmo en jeugd vastgesteld. Deze wijziging treedt in werking op 1 januari 2024.

 

In het besluit zijn de tarieven die worden gehanteerd voor persoonsgebonden budgetten (PGB) voor jeugdzorg opgenomen en persoonsgebonden budgetten voor beschermd wonen per 1 januari 2024 gewijzigd.

 

Deze wijziging is bekendgemaakt in het elektronische gemeenteblad op 8 maart 2024. Het betreffende gemeenteblad is te raadplegen op www.officielebekendmakingen.nl, onder de rubriek ‘algemeen verbindend voorschrift (verordening)’ en de naam ‘Financieel Besluit Wmo en Jeugd Hardenberg 2024’. Na inwerkingtreding is de volledige tekst van de verordening te vinden op www.lokaleregelgeving.nl onder de naam ‘Financieel Besluit Wmo en Jeugd Hardenberg 2024’.

 

Verder kan een papieren versie van de wijziging worden ingezien in het gemeentehuis van Hardenberg, bij de Publieksdienst. Tegen betaling van de kosten is een afschrift verkrijgbaar. Inlichtingen over de wijziging kunt u krijgen bij de heer P. Overmars, telefoonnummer 14 0523 (gemeente Hardenberg).

Hardenberg, 20 maart 2024

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg,

De secretaris, De burgemeester,