• Home
  • Bekendmakingen
  • Bekendmaking Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg

Bekendmaking Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
andere voorlichtingsinformatie
Publicatiedatum:
24-04-2024



Bekendmaking Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg

 

De gemeenteraad van Hardenberg heeft in zijn vergadering van 14 april 2024 de “Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg” vastgesteld. Deze wijziging/verordening treedt met terugwerkende kracht in werking op 1-7-2023.

 

Tegelijkertijd wordt de Verordening Loonkostensubsidie gemeente Hardenberg 2020 en de Verordening re-integratie Participatiewet, IOAW en IOAZ Gemeente Hardenberg 2018 ingetrokken.

 

De Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg regelt de voorzieningen die de gemeente in kan zetten bij het begeleiden van inwoners naar (betaald) werk. De verordening is aangepast naar aanleiding van aanpassingen in de participatiewet en de wetswijziging “Breed offensief”. Voor meer informatie hierover wordt verwezen naar de bij de verordening behorende toelichting

 

Deze wijziging is/wordt bekendgemaakt in het elektronische gemeenteblad op 24-4-2024. Het betreffende gemeenteblad is te raadplegen op www.officielebekendmakingen.nl, onder de rubriek ‘algemeen verbindend voorschrift (verordening)’ en de naam ‘Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg’. Na inwerkingtreding is de volledige tekst van de verordening te vinden op www.lokaleregelgeving.nl onder de naam ‘Re-integratieverordening Participatiewet, IOAW en IOAZ 2023 gemeente Hardenberg’.

 

Verder kan een papieren versie van de wijziging/verordening worden ingezien in het gemeentehuis van Hardenberg, bij de Publieksdienst. Tegen betaling van de kosten is een afschrift verkrijgbaar. Inlichtingen over de verordening kunt u krijgen bij de heer E. Smit van de afdeling Maatschappelijk Domein (telefoon: 0523-289491).

 

Hardenberg, 24 april 2024

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg,

De secretaris, De burgemeester,