• Home
  • Bekendmakingen
  • Verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure, Aanvraag OBM Brill Radewijk, Radewijkerweg 57 in Radewijk (zaaknummer: Z2020-00000190)

Verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure, Aanvraag OBM Brill Radewijk, Radewijkerweg 57 in Radewijk (zaaknummer: Z2020-00000190)

Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Link naar originele publicatie:
Deze link gaat naar een andere site
Type bekendmaking:
omgevingsvergunning
Publicatiedatum:
08-05-2024



Verleende omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide voorbereidingsprocedure, Aanvraag OBM Brill Radewijk, Radewijkerweg 57 in Radewijk (zaaknummer: Z2020-00000190)

Burgemeester en wethouders van Hardenberg maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning met de uitgebreide procedure hebben verleend voor:

Radewijkerweg 57 in Radewijk voor het wijzigen van een zeugenhouderij naar het houden van vleesvarkens, gespeende biggen en jongvee en het verrichten van handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden.

 

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen tot zes weken na de dag van publicatie ter inzage in het gemeentehuis. Wanneer u de documenten in het gemeentehuis wilt inzien, vragen wij u een afspraak te maken via het telefoonnummer: 14 0523. U kunt ze ook digitaal inzien op www.officielebekendmakingen.nl

 

Belanghebbenden kunnen beroep indienen bij de rechtbank Overijssel, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Dit kan ook digitaal ingediend worden bij de rechtbank met het beroepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na publicatie van het besluit. Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van voornoemde sector. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Hardenberg, 8 mei 2024